SLO

“POWER TO THE MEETINGS”

The agency that creates memorable events.

Call us on +386 1 430 51 03
Štihova 4, 1000 Ljubljana
Top

Danes sem imel Srečo!

Že po prvem srečanju sva si bila všeč. Srečal sem prijatelja, ki mi je
pomagal organizirati vrhunski poslovni dogodek. Tam smo se srečali z
zanimivi ljudmi.

Na srečo z mnogimi tudi na štiri oči. Na hodniku sem se srečal in
pogovoril s kolegom strokovnjakom. Nisem še srečal človeka, ki bo toliko
vedel o našem poslu. Srečala me je pamet in ideje bom z veseljem uporabil
pri našem delu in razvoju. V preteklosti sem se že srečal z izzivi pri
organizaciji dogodkov. S Toleranco se bova ponovno srečala ob našem
naslednjem dogodku.

Srečko

NAŠE DELO JE, DA BODO VAŠI UDELEŽENCI NA DOGODKIH SREČNI!

Naše poslanstvo je osrečevati udeležence dogodkov. V slovenščini imamo namreč za dogodke zanimivo besedo; SREČA-nja, ki v prenesenem smislu pomeni prinesti srečo, osrečiti. Zdi se nam, da to na najlepši način povzema našo agencijo.

EVENT IN MARKETING AGENCIJA

V podjetju Toleranca Marketing se ukvarjamo z organizacijo poslovnih dogodkov in marketingom za vrsto različnih naročnikov. Na eni strani, podjetje deluje, kot kongresna agencija, ki celovito izvaja vse vrste poslovnih srečanj, simpozijev, kongresov in dogodkov. Na drugi, deluje na področjih strateškega in vsebinskega marketinga, kjer je ključno komunikacijsko orodje revija Kongres, ki je v lasti podjetja. Naše storitve lahko razdelimo na dve veji:

Dogodki

Delujemo kot kongresna agencija, ki celovito izvaja vse vrste poslovnih srečanj, simpozijev, kongresov in dogodkov. Z naročnikom kot agencija sodelujemo skozi faze pridobivanje kongresa (priprava kandidature, lobiranje, raziskave trga), zagonom kongresa (študija izvedljivosti, terminsko in izvedbeno planiranje), priprava kongresa (komunikacija s ciljnimi skupinami, postopki registracije, koordinacija podizvajalcev), svetovanje in projektni management ter končno izvedbo kongresa (kongresna logistika, družabni in kulturni program, hotelska in turistična logistika).

Marketing

Delujemo na področjih strateškega in vsebinskega marketinga, kjer je ključno komunikacijsko orodje revija Kongres, glavni medij regijske industrije srečanj. Vsebinski marketing vključuje izbor vsebin, pripravo člankov, oblikovanje revije, trženje oglasnega prostora. Na drugi strani, strateški marketing vključuje izvedbo marketinških akcij povezanih s pripravljeni strategijami za segment kongresnega turizma za destinacije in posamezne ponudnike.

NAŠI NAJBOLJ POPULARNI PRODUKTI

Iščete rešitev za organizacijo virtualnih dogodkov?

Organizacija video sreča-nj se zdi preprosta in na trgu je dostopnih
veliko rešitev. Ko pa se boste organizacije lotili zares, boste naleteli na vrsto odprtih vprašanj, vse od od pisanja tekstov, vabil in moderiranja do vrhunske tehnične podpore. Zato smo razvili sistem VIDEO SREČA-nja, ki vključuje celovito rešitev za različno število uporabnikov in priložnosti.

Preizkušen video konferenčni sistem vam omogoča izvajanje različnih dogodkov kot so poslovni sestanki, okrogle mize, seminarji, konference. Vključuje rešitve in orodja, razvita v sodelovanju z enim najuspešnejših evropskih start-up podjetij ClickMeeting.

Kako lahko izkoristite revijo Kongres za promocijo svoje destinacije in MICE produktov?

V času, ko se je industrija srečanj ustavila, je bila revija Kongres med prvimi mediji, ki je skrbno spremljala dogajanje na mednarodnem trgu, pripravljala številne članke in ankete o posledicah epidemije COVID-19, organizirala okrogle mize in posredovala informacije organizatorjem dogodkov. Doseg se je v zadnjem mesecu povečal za 40%, kar revijo Kongres uvršča med pet najvišje uvrščenih medijev s področja industrije srečanj.

Izmed številnih možnosti promocije preko revije Kongres, smo tokrat za vas izbrali:

1. Objava v enem od tedenskih newslettrov (Kongres Weekly, Wednesday Inspiration, Friday’s Top Pick)

2. Personaliziran mailing – novičnik, ki je v celoti (razen zgornjega bannerja revije
Kongres) posvečen promociji naročnika, njegovih produktov in storitev.

“NAŠA FILOZOFIJA”