SLO

“POWER TO THE MEETINGS”

The agency that creates memorable events.

Call us on +386 1 430 51 03
Štihova 4, 1000 Ljubljana
Top

Danes sem imel Srečo!

Že po prvem srečanju sva si bila všeč. Srečal sem prijatelja, ki mi je
pomagal organizirati vrhunski poslovni dogodek. Tam smo se srečali z
zanimivi ljudmi.

Na srečo z mnogimi tudi na štiri oči. Na hodniku sem se srečal in
pogovoril s kolegom strokovnjakom. Nisem še srečal človeka, ki bo toliko
vedel o našem poslu. Srečala me je pamet in ideje bom z veseljem uporabil
pri našem delu in razvoju. V preteklosti sem se že srečal z izzivi pri
organizaciji dogodkov. S Toleranco se bova ponovno srečala ob našem
naslednjem dogodku.

Srečko

NAŠE DELO JE, DA BODO VAŠI UDELEŽENCI NA DOGODKIH SREČNI!

Naše poslanstvo je osrečevati udeležence dogodkov. V slovenščini imamo namreč za dogodke zanimivo besedo; SREČA-nja, ki v prenesenem smislu pomeni prinesti srečo, osrečiti. Zdi se nam, da to na najlepši način povzema našo agencijo.

EVENT IN MARKETING AGENCIJA

V podjetju Toleranca Marketing se ukvarjamo z organizacijo poslovnih dogodkov in marketingom za vrsto različnih naročnikov. Na eni strani, podjetje deluje, kot kongresna agencija, ki celovito izvaja vse vrste poslovnih srečanj, simpozijev, kongresov in dogodkov. Na drugi, deluje na področjih strateškega in vsebinskega marketinga, kjer je ključno komunikacijsko orodje revija Kongres, ki je v lasti podjetja. Naše storitve lahko razdelimo na dve veji:

Dogodki

Delujemo kot kongresna agencija, ki celovito izvaja vse vrste poslovnih srečanj, simpozijev, kongresov in dogodkov. Z naročnikom kot agencija sodelujemo skozi faze pridobivanje kongresa (priprava kandidature, lobiranje, raziskave trga), zagonom kongresa (študija izvedljivosti, terminsko in izvedbeno planiranje), priprava kongresa (komunikacija s ciljnimi skupinami, postopki registracije, koordinacija podizvajalcev), svetovanje in projektni management ter končno izvedbo kongresa (kongresna logistika, družabni in kulturni program, hotelska in turistična logistika).

Marketing

Delujemo na področjih strateškega in vsebinskega marketinga, kjer je ključno komunikacijsko orodje revija Kongres, glavni medij regijske industrije srečanj. Vsebinski marketing vključuje izbor vsebin, pripravo člankov, oblikovanje revije, trženje oglasnega prostora. Na drugi strani, strateški marketing vključuje izvedbo marketinških akcij povezanih s pripravljeni strategijami za segment kongresnega turizma za destinacije in posamezne ponudnike.

“NAŠA FILOZOFIJA”