SLO

“POWER TO THE MEETINGS”

The agency that creates memorable events.

Call us on +386 1 430 51 03
Štihova 4, 1000 Ljubljana
Top
gr-studio-toleranca-ambasadorski-program

Digitalni dogodki brez stresa in v profesionalnem okolju

Kadar se lotevamo zahtevnih digitalnih dogodkov, vztrajam na uporabi profesionalnega studia. Razlogov je več, vsekakor pa je glavni ta, da od doma in z orodji, kot je Zoom ali Webex, preprosto ni mogoče izpeljati res profesionalnega dogodka na visokem tehničnem nivoju. To zagovarjamo tako pred naročniki, kot tudi znotraj naše ekipe. Improvizacija namreč hitro pripelje do povprečnega ali celo zelo slabega dogodka. V nadaljevanju smo zbrali deset, po našem mnenju ključnih razlogov, zakaj se splača investirati v najem studia.

gr-studio-toleranca-ambasadorski-program
gr-studio-toleranca-ambasadorski-program

1. Posvetite se vsebini

V celoti se lahko posvetite vsebini, tehnična ekipa pa poskrbi za vse podrobnosti, ki vam sicer vzamejo veliko vašega dragocenega časa. Vklapljanje predavateljev, prehodi med prezentacijami, vse kar vas spravlja ob živce, je v studiu v rokah profesionalcev.

2. Hiter video prenos

Studio vam zagotavlja hitro internetno povezavo, ki je osnova za dober video prenos (streaming). Ta je precej bolj zmogljiv od povezave v vaši pisarni ali doma, in običajno deluje s hitrostjo min. 400 Mbps.

3. Kakovost TV prenosa

V studiu je na voljo več profesionalnih kamer z ločljivostjo 1080p. S tem bo vaš dogodek dobil dinamičnost TV produkcije in kakovost profesionalnega TV prenosa.

4. Povezljivost z video konferenčnimi platformami

Večina studiev zagotavlja video prenos na najbolj popularne videokonferenčne platforme, kot so Facebook Live, Linkedin Live, Vimeo, … Vklop govornikov pa je možen preko platform Zoom, ClickMeeting, Webex, MSTeams.

5. Virtualni oder z LED zaslonom

LED zaslon lahko močno izboljša vizualni izgled vašega dogodka. To še posebej velja za hibridne dogodke, kjer udeležencem na eni in drugi strani pričarate vrhunsko vzdušje. LED zaslon omogoča tudi 2D in 3D animacije, ki so danes vedno bolj pogoste.

gr-studio-toleranca-ambasadorski-program
gr-studio-toleranca-ambasadorski-program

6. Programska oprema za video prenos

Večina studiev zagotavlja profesionalno programsko opremo za upravljanje z videom. Najbolj pogosto je to vMix, večina pa podpira tudi druge rešitve, vključno s 3D animacijo in različnimi orodji za interakcijo z udeleženci.

7. Video produkcija in postprudukcija

Profesionalna ekipa poskrbi za produkcijo video posnetkov, ki jih kasneje lahko uporabite za promocijo ali prodajo vsebin preko vaših kanalov. Poskrbeti zna za grafično in glasbeno opremo, jingle in vse, kar razumemo kot profesionalno produkcijo vsebin.

8. Zvok in slika kot se šika

Sestavni del ekipe video studiov so strokovnjaki za zvok, osvetlitev in video. Brez njih preprosto ne gre. Poskrbeli bodo, da bo prostor primerno osvetljen, hkrati pa tudi za najbolj problematičen del vseh spletnih konferenc – dober zvok.

9. Stilska preobrazba

Profesionalni studio bo znal poskrbeti za scenografijo v skladu z vašimi potrebami. Stilska preobrazba se prilagaja potrebam vašega dogodka in blagovne znamke. Dober studio poskrbi za vse stile od industrijskega, vintage, modernističnega do minimalističnega.

10. Profesionalna ekipa

Izkušnje na področju multimedije so bistven razlog za aganžiranje profesionalnega studia. Preverite reference in se prepričajte, kdo bo skrbel za vaš dogodek. Preverjena ekipa je ključ do uspeha.

gr-studio-toleranca-ambasadorski-program
gr-studio-toleranca-ambasadorski-program

Poleg zapisanega boste v paketu s studiem lahko zakupili storitve, kot so:

  • izdelava celostne podobe dogodka
  • izdelava programske zasnove dogodka
  • izdelava scenarija dogodka
  • moderiranje dogodka

Za kakšne spletne dogodke lahko uporabljate studio?

  • Strokovne konference, kongresi, okrogle mize in simpoziji
  • Predstavitve novih izdelkov in storitev
  • Proslave in podelitve nagrad in priznanja
  • Prenost koncertov, plesnih in drugih kulturnih dogodkov
  • Snemanje videocastov

Stopite v kontakt z našo ekipo

Pokličite nas in pomagali vam bomo organizirati vaš naslednji spletni ali hibridni dogodek. Naša ekipa združuje strokovnjake z več kot 20-letnimi izkušnjami pri organizaciji dogodkov.

TOLERANCA MARKETING
Štihova 4 SI-1000
Ljubljana
www.toleranca.eu

Natalija Bah Čad
E: natalija@toleranca.eu
T: 040 822 444

Post a Comment